РТС Коло: Програмска шема - среда, 10. апр 2019

06:00
Силуете, р.
06:30
Лети, лети песмо моја мила, р.
07:00
Песма без граница, р.
07:55
Играле се делије, р.
08:55
Концерт Чеде Марковића, р.
09:55
Фолк мајстори, р.
10:45
60 народних песама, колаж, р.
10:55
Крсмановић и пријатељи, р.
11:56
Маријо дели бела кумријо, р.
12:00
Силуете, р.
12:30
Лети, лети песмо моја мила, р.
13:00
Песма без граница, р.
13:55
Играле се делије, р.
14:55
Концерт Чеде Марковића, р.
15:55
Фолк мајстори, р.
16:45
60 народних песама, колаж, р.
16:55
Крсмановић и пријатељи, р.
17:56
Маријо дели бела кумријо, р.
18:00
Силуете
18:30
Ручни рад
19:05
Песма без граница
20:00
Играле се делије
20:45
Мито бекријо, концерт
22:20
Фолк мајстори
23:10
60 народних песама, колаж
00:00
Силуете, р.
00:30
Ручни рад, р.
01:05
Песма без граница, р.
02:00
Играле се делије, р.
02:45
Мито бекријо, концерт, р.
04:20
Фолк мајстори, р.
05:10
60 народних песама, колаж, р.