РТС Коло: Програмска шема - понедељак, 01. апр 2019

06:00
Шљивик: Мајстори певачи, р.
06:55
Свирај оно наше, р.
07:50
Фолк мајстори, р.
08:46
Милкано дадо мори, р.
08:50
Даровница, р.
10:45
Најлепше народне песме, колаж, р.
11:40
Заиграј и запевај, р.
12:00
Шљивик: Мајстори певачи, р.
12:55
Свирај оно наше, р.
13:50
Фолк мајстори, р.
14:46
Милкано дадо мори, р.
14:50
Даровница, р.
16:45
Најлепше народне песме, колаж, р.
17:40
Заиграј и запевај, р.
18:00
Лети, лети песмо моја мила
18:30
Од срца срцу
19:30
Код златног коња
20:25
Мали концерт
20:35
Свилен конац
21:10
Најлепше народне песме, колаж
22:00
Шљивик: Мајстори певачи
22:30
Тамбурица фест: Звонко Богдан
23:30
Хајд‘ поведи весело
00:00
Лети, лети песмо моја мила, р.
00:30
Од срца срцу, р.
01:30
Код златног коња, р.
02:25
Мали концерт, р.
02:35
Свилен конац, р.
03:10
Најлепше народне песме, колаж, р.
04:00
Шљивик: Мајстори певачи, р.
04:30
Тамбурица фест: Звонко Богдан, р.
05:30
Хајд‘ поведи весело, р.