РТС Коло: Програмска шема - петак, 26. феб 2021

06:00
Постер Бокија Милошевића ,р.
06:55
Забрујите звуци милогласни ,р.
07:40
Мали концерт ,р.
07:55
Фолк мајстори ,р.
08:45
Концерт за торањ ,р.
09:40
Ој, Мораво – фолк посело ,р.
10:25
Од Баната према Срему, 2.део ,р.
11:10
Играле се делије ,р.
12:00
Постер Бокија Милошевића ,р.
12:55
Забрујите звуци милогласни ,р.
13:40
Мали концерт ,р.
13:55
Фолк мајстори ,р.
14:45
Концерт за торањ ,р.
15:40
Ој, Мораво – фолк посело ,р.
16:25
Од Баната према Срему, 2.део ,р.
17:10
Играле се делије ,р.
18:30
Песмом да ти кажем
19:00
Забрујите звуци милогласни
20:10
Шумадијски вез
20:40
Легенде: 30 година са вама, концерт
22:10
Шљивик: мајстори певачи
22:35
Сто српских труба
23:30
Знање имање, колаж песама
00:00
Силуете ,р.
00:30
Песмом да ти кажем ,р.
01:00
Забрујите звуци милогласни ,р.
01:45
Хармонико моја ,р.
02:10
Шумадијски вез ,р.
02:40
Легенде: 30 година са вама, концерт ,р.
04:10
Шљивик: мајстори певачи ,р.
04:35
Сто српских труба ,р.
05:30
Знање имање, колаж песама ,р.