РТС Драма: Програмска шема - уторак, 25. јан 2022

06:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30. спојене ,р.
12
06:43
Пси лају ветар носи, 10-11 друга сезона ,р.
12
07:35
Војна академија, 58. еп. ,р.
12
08:25
Адвокадо, 20-20 ,р.
12
09:00
Мој лични печат – Мома Мартиновић ,р.
09:04
Јужни ветар, 11-14 ,р.
12
09:57
Краљ Петар Први, 6-10 ,р.
12
10:49
Мој лични печат – Предраг Митић ,р.
10:53
Милунка Савић – Хероина Великог рата, документарни филм ,р.
12
12:00
Случај породице Бошковић, 29. и 30. спојене ,р.
12
12:43
Пси лају ветар носи, 10-11 друга сезона ,р.
12
13:35
Војна академија, 58. еп. ,р.
12
14:25
Адвокадо, 20-20 ,р.
12
15:00
Мој лични печат – Мома Мартиновић ,р.
15:04
Јужни ветар, 11-14 ,р.
12
15:57
Краљ Петар Први, 6-10 ,р.
12
16:49
Мој лични печат – Предраг Митић ,р.
16:53
Милунка Савић – Хероина Великог рата, документарни филм ,р.
12
21:27
Мој лични печат – Маја Лалић
22:22
Мој лични печат – Веселин Грозданић
00:00
Случај породице Бошковић, 31. и 32. спојене ,р.
12
00:44
Пси лају ветар носи, 11-11 друга сезона ,р.
12
01:40
Војна академија, 59. еп. ,р.
12
02:29
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
02:34
Јужни ветар, 12-14 ,р.
12
03:27
Мој лични печат – Маја Лалић ,р.
03:32
Краљ Петар Први, 7-10 ,р.
12
04:22
Мој лични печат – Веселин Грозданић ,р.
04:27
Дијанина деца, документарни филм ,р.
12