РТС Драма: Програмска шема - понедељак, 02. дец 2019

07:54
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,Р.
12
08:49
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,Р.
12
09:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,Р.
12
10:43
Отворена врата, 9-34 ,Р.
12
11:24
Oтворена врата, 10-34 ,Р.
12
13:54
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,Р.
12
14:49
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,Р.
12
15:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,Р.
12
16:43
Отворена врата, 9-34 ,Р.
12
17:24
Oтворена врата, 10-34 ,Р.
12
18:00
Отворена врата, 11-34
12
18:42
Отворена врата, 12-34
12
19:20
Нешто лепо, 6. еп.
12
20:24
Комшије, 10. еп. Први циклус
12
00:00
Отворена врата, 11-34 ,р.
12
00:42
Отворена врата, 12-34 ,р.
12
01:20
Нешто лепо, 6. еп. ,р.
12
02:24
Комшије, 10. еп. Први циклус ,р.
12
03:20
Чизмаши, 9-12 ,р.
12
04:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12