РТС Драма: Програмска шема - недеља, 01. дец 2019

08:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
09:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
10:40
Нешто лепо, 5. еп. ,р.
12
10:48
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
11:22
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
14:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
15:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
16:40
Нешто лепо, 5. еп. ,р.
12
16:48
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
17:22
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
19:54
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10
12
20:49
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12
21:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10
12
22:43
Отворена врата, 9-34
12
23:24
Oтворена врата, 10-34
12
01:54
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
02:49
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12
03:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
04:43
Отворена врата, 9-34 ,р.
12
05:24
Oтворена врата, 10-34 ,Р.
12