РТС Драма: Програмска шема - среда, 27. нов 2019

06:00
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
06:44
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
07:20
Мој лични печат – Дејан Караклајић ,р.
07:25
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона ,р.
08:20
Мој лични печат – Божидар Мандић ,р.
08:25
Комшије, 6. еп. ,р.
12
09:08
Мој лични печат – Бојана Никитовић ,р.
09:12
Чизмаши, 6-12 ,р.
12
10:08
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
11:00
Други век – Горан Марковић ,р.
12:00
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
12:44
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
13:20
Мој лични печат – Дејан Караклајић ,р.
13:25
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона ,р.
14:20
Мој лични печат – Божидар Мандић ,р.
14:25
Комшије, 6. еп. ,р.
12
15:08
Мој лични печат – Бојана Никитовић ,р.
15:12
Чизмаши, 6-12 ,р.
12
16:08
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
17:00
Други век – Горан Марковић ,р.
18:00
Отворена врата, 7-34
12
18:35
Отворена врата, 8-34
12
19:14
Мој лични печат – Ивица Клеменц
19:19
Војна академија, 27. еп. Трећа сезона
20:14
Мој лични печат – убомир Шимунић
20:18
Комшије, 7. еп.
12
21:06
Чизмаши, 7-12
12
21:58
Мој лични печат – Мирјана Карановић
22:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10
12
00:00
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
00:35
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
01:14
Мој лични печат – Ивица Клеменц ,р.
01:19
Војна академија, 27. еп. Трећа сезона ,р.
02:14
Мој лични печат – убомир Шимунић ,р.
02:18
Комшије, 7. еп. ,р.
12
03:06
Чизмаши, 7-12 ,р.
12
03:58
Мој лични печат – Мирјана Карановић ,р.
04:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
04:57
Други век – Бора Тодоровић ,р.
05:29
Други век – Вељко Деспотовић ,р.