РТС Драма: Програмска шема - петак, 29. нов 2019

06:00
Отворена врата, 9-34 ,р.
12
07:41
Комшије, 8. еп. ,р.
12
08:24
Чизмаши, 8-12 ,р.
12
09:15
Јагодићи, Опроштајни валцер. 7-10 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 9-34 ,р.
12
13:41
Комшије, 8. еп. ,р.
12
14:24
Чизмаши, 8-12 ,р.
12
15:15
Јагодићи, Опроштајни валцер. 7-10 ,р.
12
19:07
Отворена врата, 10-34
12
20:37
Комшије, 9. еп.
12
21:31
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10
12
01:07
Отворена врата, 10-34 ,р.
12
02:37
Комшије, 9. еп. ,р.
12
03:31
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12