РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 28. нов 2019

06:00
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
06:35
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
08:18
Комшије, 7. еп. ,р.
12
09:06
Чизмаши, 7-12 ,р.
12
10:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
12:35
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
14:18
Комшије, 7. еп. ,р.
12
15:06
Чизмаши, 7-12 ,р.
12
16:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
18:00
Отворена врата, 9-34
12
19:41
Комшије, 8. еп.
12
20:24
Чизмаши, 8-12
12
00:00
Отворена врата, 9-34 ,р.
12
01:41
Комшије, 8. еп. ,р.
12
02:24
Чизмаши, 8-12 ,р.
12
03:15
Јагодићи, Опроштајни валцер. 7-10 ,р.
12