РТС Драма: Програмска шема - среда, 27. нов 2019

06:00
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
06:44
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
08:25
Комшије, 6. еп. ,р.
12
09:12
Чизмаши, 6-12 ,р.
12
10:08
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 5-34 ,р.
12
12:44
Отворена врата, 6-34 ,р.
12
14:25
Комшије, 6. еп. ,р.
12
15:12
Чизмаши, 6-12 ,р.
12
16:08
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
18:00
Отворена врата, 7-34
12
18:35
Отворена врата, 8-34
12
20:18
Комшије, 7. еп.
12
21:06
Чизмаши, 7-12
12
22:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10
12
00:00
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
00:35
Отворена врата, 8-34 ,р.
12
02:18
Комшије, 7. еп. ,р.
12
03:06
Чизмаши, 7-12 ,р.
12
04:02
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12