РТС Драма: Програмска шема - субота, 23. нов 2019

07:04
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
08:32
Комшије, 4. еп. ,р.
12
09:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10 ,р.
12
13:04
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
14:32
Комшије, 4. еп. ,р.
12
15:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10 ,р.
12
20:33
Нешто лепо, 19. еп.
12
20:40
Јагодићи, 11-12
12
21:34
Јагодићи, 12-12
12
22:35
Нешто лепо, 20.еп.
12
22:42
Отворена врата, 1-34
12
23:17
Отворена врата, 2-34
12
23:52
Нешто лепо, 1. еп.
12
02:33
Нешто лепо, 19. еп. ,р.
12
02:40
Јагодићи, 11-12 ,р.
12
03:34
Јагодићи, 12-12 ,р.
12
04:35
Нешто лепо, 20.еп. ,р.
12
04:42
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
05:17
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
05:52
Нешто лепо, 1. еп. ,р.
12