РТС Драма: Програмска шема - петак, 22. нов 2019

06:00
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
07:40
Комшије, 3. еп. ,р.
12
08:24
Чизмаши, 4-12 ,р.
12
09:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 2-10 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
13:40
Комшије, 3. еп. ,р.
12
14:24
Чизмаши, 4-12 ,р.
12
15:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 2-10 ,р.
12
19:04
Отворена врата, 2-34
12
21:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10
12
01:04
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
02:32
Комшије, 4. еп. ,р.
12
03:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10 ,р.
12