РТС Драма: Програмска шема - субота, 31. авг 2019

07:00
Месо, 3-9 ,р.
12
07:51
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
13:00
Месо, 3-9 ,р.
12
13:51
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
18:00
Отворена врата, 31-34
12
18:36
Отворена врата, 32-34
12
19:17
Нешто лепо, 7. еп.
12
20:00
Отворена врата, 34-34
12
20:50
Нешто лепо, 8. еп.
12
22:24
Нешто лепо, 9. еп.
12
22:31
12
23:17
Месо, 2-9
12
00:00
Отворена врата, 31-34 ,р.
12
00:36
Отворена врата, 32-34 ,р.
12
01:17
Нешто лепо, 7. еп. ,р.
12
01:25
Отворена врата, 33-34 ,р.
12
02:00
Отворена врата, 34-34 ,р.
12
02:50
Нешто лепо, 8. еп. ,р.
12
02:58
Монтевидео, вог те видео, 1-8 ,р.
12
04:24
Нешто лепо, 9. еп. ,р.
12
04:31
Месо, 1-9 ,р.
12
05:17
Месо, 2-9 ,р.
12