РТС Драма: Програмска шема - недеља, 17. мар 2019

06:00
Санта Марија дела Салуте, 1-11, р.
12
06:54
Санта Марија дела Салуте, 2-11, р.
12
07:48
Санта Марија дела Салуте, 3-11, р.
12
08:43
Мирис кише на Балкану, 6-14, р.
12
09:34
Мирис кише на Балкану, 7-14, р.
12
10:27
Отворена врата, 6-34, р.
12
11:03
Отворена врата, 7-34, р.
12
11:35
Сумњива лица, 23-42, р.
12
12:00
Санта Марија дела Салуте, 1-11, р.
12
12:54
Санта Марија дела Салуте, 2-11, р.
12
13:48
Санта Марија дела Салуте, 3-11, р.
12
14:43
Мирис кише на Балкану, 6-14, р.
12
15:34
Мирис кише на Балкану, 7-14, р.
12
16:27
Отворена врата, 6-34, р.
12
17:03
Отворена врата, 7-34, р.
12
17:35
Сумњива лица, 23-42, р.
12
18:00
Отворена врата, 8-34
12
18:39
Отворена врата, 9-34
12
19:20
Отворена врата, 10-34
12
20:00
Нешто лепо, 6. еп.
12
20:08
Мирис кише на Балкану, 8-14
12
20:59
Мирис кише на Балкану, 9-14
12
21:46
Мирис кише на Балкану, 10-14
12
22:41
Сумњива лица, 24-42
12
23:07
Сумњива лица, 25-42
12
23:35
Сумњива лица, 26-42
12
00:00
Отворена врата, 8-34, р.
12
00:39
Отворена врата, 9-34, р.
12
01:20
Отворена врата, 10-34, р.
12
02:00
Нешто лепо, 6. еп., р.
12
02:08
Мирис кише на Балкану, 8-14, р.
12
02:59
Мирис кише на Балкану, 9-14, р.
12
03:46
Мирис кише на Балкану, 10-14, р.
12
04:41
Сумњива лица, 24-42, р.
12
05:07
Сумњива лица, 25-42, р.
12
05:35
Сумњива лица, 26-42, р.
12