РТС Драма: Програмска шема - уторак, 26. мар 2019

06:00
Родољупци, ТВ театар, р.
07:37
Мој лични печат – Зоран Христић, р.
07:42
Сумњива лица, 37-42, р.
12
08:07
Сумњива лица, 38-42, р.
12
08:32
Отворена врата, 16-34, р.
12
09:12
Нешто лепо, 9. еп., р.
12
09:20
Санта Мариа дела салуте, 8-11, р.
12
10:14
Нешто лепо, 10. еп., р.
12
10:21
Цват липе на Балкану, 1-13, р.
12
11:15
Други век – Филип Нојс, р.
12:00
Родољупци, ТВ театар, р.
13:37
Мој лични печат – Зоран Христић, р.
13:42
Сумњива лица, 37-42, р.
12
14:07
Сумњива лица, 38-42, р.
12
14:32
Отворена врата, 16-34, р.
12
15:12
Нешто лепо, 9. еп., р.
12
15:20
Санта Мариа дела салуте, 8-11, р.
12
16:14
Нешто лепо, 10. еп., р.
12
16:21
Цват липе на Балкану, 1-13, р.
12
17:15
Други век – Филип Нојс, р.
18:00
Љубинко и Десанка, ТВ театар
19:38
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц
19:43
Сумњива лица, 39-42
12
20:08
Сумњива лица, 40-42
12
20:33
Мој лични печат – Бота Миљковић
20:38
Отворена врата, 17-34
12
21:20
Нешто лепо, 11. еп.
12
21:27
Санта Мариа дела салуте, 9-11
12
22:20
Мој лични печат – Божидар Мандић
22:25
Цват липе на Балкану, 2-13
12
23:18
Други век – Браћа Тавијани
00:00
Љубинко и Десанка, ТВ театар, р.
01:38
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц, р.
01:43
Сумњива лица, 39-42, р.
12
02:08
Сумњива лица, 40-42, р.
12
02:33
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
02:38
Отворена врата, 17-34, р.
12
03:20
Нешто лепо, 11. еп., р.
12
03:27
Санта Мариа дела салуте, 9-11, р.
12
04:20
Мој лични печат – Божидар Мандић, р.
04:25
Цват липе на Балкану, 2-13, р.
12
05:18
Други век – Браћа Тавијани, р.