РТС Драма: Програмска шема - недеља, 17. нов 2019

06:00
Војна академија, 15. еп. Прва сезона ,р.
06:48
Војна академија, 16. еп. Прва сезона ,р.
07:52
Војна академија, 17. еп. Друга сезона ,р.
08:50
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
08:54
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
09:01
Јагодићи, 6-12 ,р.
12
09:57
Јагодићи, 7-12 ,р.
12
10:56
Јагодићи, 8-12 ,р.
12
11:50
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
11:54
Нешто лепо, 13. еп. ,р.
12
12:00
Војна академија, 15. еп. Прва сезона ,р.
12:48
Војна академија, 16. еп. Прва сезона ,р.
13:52
Војна академија, 17. еп. Друга сезона ,р.
14:50
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
14:54
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
15:01
Јагодићи, 6-12 ,р.
12
15:57
Јагодићи, 7-12 ,р.
12
16:56
Јагодићи, 8-12 ,р.
12
17:50
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
17:54
Нешто лепо, 13. еп. ,р.
12
18:00
Војна академија, 18. еп. Друга сезона
18:52
Војна академија, 19. еп. Друга сезона
19:49
Нешто лепо, 14. еп.
12
19:56
Јагодићи, 9-12
12
21:00
Јагодићи, 10-12
12
22:01
Ко је код Које, 9-12
12
22:57
Ко је код Које, 12-12
12
23:56
Мој лични печат – Мома Мартиновић
00:00
Војна академија, 18. еп. Друга сезона ,р.
00:52
Војна академија, 19. еп. Друга сезона ,р.
01:45
Мој лични печат – Нада Павловић ,р.
01:49
Нешто лепо, 14. еп. ,р.
12
01:56
Јагодићи, 9-12 ,р.
12
03:00
Јагодићи, 10-12 ,р.
12
03:56
Мој лични печат – Коста Богдановић ,р.
04:01
Ко је код Које, 9-12 ,р.
12
04:57
Ко је код Које, 12-12 ,р.
12
05:56
Мој лични печат – Мома Мартиновић ,р.