РТС Драма: Програмска шема - недеља, 05. јул 2020

06:00
Одумирање, 1-4 ,р.
12
06:42
Одумирање, 2-4 ,р.
12
07:23
Убице мог оца, 1-10 ,р.
12
08:21
Убице мог оца, 2-10 ,р.
12
09:17
Убице мог оца, 3-10 ,р.
12
10:11
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
11:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12
12:00
Одумирање, 1-4 ,р.
12
12:42
Одумирање, 2-4 ,р.
12
13:23
Убице мог оца, 1-10 ,р.
12
14:21
Убице мог оца, 2-10 ,р.
12
15:17
Убице мог оца, 3-10 ,р.
12
16:11
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
17:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12
18:00
Одумирање, 3-4
12
18:43
Одумирање, 4-4
12
19:22
Убице мог оца, 4-10
12
20:21
Убице мог оца, 5-10
12
00:00
Одумирање, 3-4 ,р.
12
00:43
Одумирање, 4-4 ,р.
12
01:22
Убице мог оца, 4-10 ,р.
12
02:21
Убице мог оца, 5-10 ,р.
12
03:17
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
04:13
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
05:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12