РТС Драма: Програмска шема - уторак, 28. јул 2020

06:00
Моја генерација Z, 33-44 ,р.
12
06:25
Моја генерација Z, 34-44 ,р.
12
06:50
Моја генерација Z, 35-44 ,р.
12
07:15
Позориште у кући, 9-26 ,р.
12
07:47
Позориште у кући, 10-26 ,р.
12
08:22
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
08:25
Војна академија, 1. еп. ,р.
12
09:15
Јутро ће променити све, 9-39 ,р.
12
09:40
Мој лични печат – Срђан Ђиле Марковић ,р.
09:45
Санта Мариа дела салуте, 6-11 ,р.
12
10:38
ТВ театар – У чије име ,р.
12:00
Моја генерација Z, 33-44 ,р.
12
12:25
Моја генерација Z, 34-44 ,р.
12
12:50
Моја генерација Z, 35-44 ,р.
12
13:15
Позориште у кући, 9-26 ,р.
12
13:47
Позориште у кући, 10-26 ,р.
12
14:22
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
14:25
Војна академија, 1. еп. ,р.
12
15:15
Јутро ће променити све, 9-39 ,р.
12
15:40
Мој лични печат – Срђан Ђиле Марковић ,р.
15:45
Санта Мариа дела салуте, 6-11 ,р.
12
16:38
ТВ театар – У чије име ,р.
18:00
Моја генерација Z, 36-44
12
18:25
Моја генерација Z, 37-44
12
18:50
Моја генерација Z, 38-44
12
19:15
Позориште у кући, 11-26
12
19:51
Позориште у кући, 12-26
12
20:28
Мој лични печат – Божидар Мандић
20:33
Војна академија, 2. еп.
12
21:25
Мој лични печат – Душан Ковачевић
22:46
Мој лични печат – Раде Владић
00:00
Моја генерација Z, 36-44 ,р.
12
00:25
Моја генерација Z, 37-44 ,р.
12
00:50
Моја генерација Z, 38-44 ,р.
12
01:15
Позориште у кући, 11-26 ,р.
12
01:15
Позориште у кући, 9-26 ,р.
12
01:51
Позориште у кући, 12-26 ,р.
12
02:28
Мој лични печат – Божидар Мандић ,р.
02:33
Војна академија, 2. еп. ,р.
12
03:25
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
03:28
Јутро ће променити све, 10-39 ,р.
12
03:53
Санта Мариа дела салуте, 7-11 ,р.
12
04:46
Мој лични печат – Раде Владић ,р.
04:50
ТВ театар – Моја ти ,р.