РТС Драма: Програмска шема - петак, 17. јул 2020

06:00
Моја генерација Z, 16-44 ,р.
12
06:25
Моја генерација Z, 17-44 ,р.
12
06:50
Војна академија, 52. еп. Четврта сезона ,р.
12
07:37
Убице мог оца, 4-10 ,р.
12
08:37
Одумирање, 4-4 ,р.
12
09:16
Мој лични печат – Ангелина Атлагић ,р.
09:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
10:14
Зверињак, филм ,р.
12
12:00
Моја генерација Z, 16-44 ,р.
12
12:25
Моја генерација Z, 17-44 ,р.
12
12:50
Војна академија, 52. еп. Четврта сезона ,р.
12
14:37
Убице мог оца, 4-10 ,р.
12
14:37
Одумирање, 4-4 ,р.
12
15:16
Мој лични печат – Ангелина Атлагић ,р.
15:20
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
16:14
Зверињак, филм ,р.
12
18:00
Моја генерација Z, 18-44
12
18:25
Моја генерација Z, 19-44
12
18:50
Мој лични печат – Душан Ковачевић
19:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10
12
00:00
Моја генерација Z, 18-44 ,р.
12
00:25
Моја генерација Z, 19-44 ,р.
12
00:50
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
00:54
Убице мог оца, 5-10 ,р.
12
01:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
02:44
Велика драма, ТВ театар ,р.