РТС Драма: Програмска шема - недеља, 14. јул 2019

06:00
Бисер Бојане, 1-4, р.
12
06:42
Бисер Бојане, 2-4, р.
12
07:28
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
07:33
Нешто лепо, 19. еп., р.
12
07:40
Санта Мариа дела салуте, 9-11, р.
12
08:34
Санта Мариа дела салуте, 10-11, р.
12
09:28
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
09:33
Нешто лепо, 20. еп., р.
12
09:40
Војна академија, 36. еп., р.
12
10:35
Војна академија, 37. еп., р.
12
11:30
Комшије, 1. еп. Четврти циклус, р.
12
12:00
Бисер Бојане, 1-4, р.
12
12:42
Бисер Бојане, 2-4, р.
12
13:28
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
13:33
Нешто лепо, 19. еп., р.
12
13:40
Санта Мариа дела салуте, 9-11, р.
12
14:34
Санта Мариа дела салуте, 10-11, р.
12
15:28
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
15:33
Нешто лепо, 20. еп., р.
12
15:40
Војна академија, 36. еп., р.
12
16:35
Војна академија, 37. еп., р.
12
17:30
Комшије, 1. еп. Четврти циклус, р.
12
18:00
Војна академија, 38. еп.
12
19:25
Нешто лепо, 1. еп.
12
19:32
Мој лични печат – Дејан Караклајић
20:20
Бисер Бојане, 4-4
12
21:12
Санта Мариа дела салуте, 11-11
12
22:05
Нешто лепо, 2. еп.
12
22:42
Комшије, 2. еп. Четврти циклус
12
23:08
Комшије, 3. еп. Четврти циклус
12
23:35
Комшије, 4. еп. Четврти циклус
12
00:00
Војна академија, 38. еп., р.
12
01:25
Нешто лепо, 1. еп., р.
12
01:32
Мој лични печат – Дејан Караклајић, р.
01:37
Бисер Бојане, 3-4, р.
12
02:20
Бисер Бојане, 4-4, р.
12
03:07
Мој лични печат – Зоран Христић, р.
03:12
Санта Мариа дела салуте, 11-11, р.
12
04:05
Нешто лепо, 2. еп., р.
12
04:12
Комшије, 1. еп. Четврти циклус, р.
12
04:42
Комшије, 2. еп. Четврти циклус, р.
12
05:08
Комшије, 3. еп. Четврти циклус, р.
12
05:35
Комшије, 4. еп. Четврти циклус, р.
12