РТС Драма: Програмска шема - недеља, 30. јун 2019

06:00
Цват липе на Балкану, 6-13, р.
12
06:56
Цват липе на Балкану, 7-13, р.
12
07:55
Нешто лепо, 6. еп., р.
12
08:03
Санта Мариа дела салуте, 1-11, р.
12
08:57
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
09:55
Нешто лепо, 7. еп., р.
12
10:02
Војна академија, 26. еп., р.
12
10:57
Војна академија, 27. еп., р.
12
11:52
Нешто лепо, 8. еп., р.
12
12:00
Цват липе на Балкану, 6-13, р.
12
12:56
Цват липе на Балкану, 7-13, р.
12
13:55
Нешто лепо, 6. еп., р.
12
14:03
Санта Мариа дела салуте, 1-11, р.
12
14:57
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
15:55
Нешто лепо, 7. еп., р.
12
16:02
Војна академија, 26. еп., р.
12
16:57
Војна академија, 27. еп., р.
12
17:52
Нешто лепо, 8. еп., р.
12
18:56
Војна академија, 29. еп.
12
19:50
Војна академија, 30. еп.
12
20:41
Нешто лепо, 9. еп.
12
21:46
Цват липе на Балкану, 9-13
12
22:42
Нешто лепо, 10. еп.
12
22:54
Санта Мариа дела салуте, 4-11
12
23:48
Нешто лепо, 11. еп.
12
00:00
Војна академија, 28. еп., р.
12
00:56
Војна академија, 29. еп., р.
12
01:50
Војна академија, 30. еп., р.
12
02:41
Нешто лепо, 9. еп., р.
12
02:54
Цват липе на Балкану, 8-13, р.
12
03:46
Цват липе на Балкану, 9-13, р.
12
04:42
Нешто лепо, 10. еп., р.
12
04:54
Санта Мариа дела салуте, 4-11, р.
12
05:48
Нешто лепо, 11. еп., р.
12