РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 30. мај 2019

06:00
Авети, ТВ театар, р.
07:44
Мој лични печат – Миша Блам, р.
07:49
Војна академија, 8-16, р.
12
08:40
Комшије, 15-25, р.
12
09:24
Мој лични печат – Раша Тодосијевић, р.
09:28
Прваци света, 11-12, р.
12
10:13
Мој лични печат – Мирјана Карановић, р.
10:17
Непобедиво срце, 5-15, р.
12
11:13
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
11:18
Варљиво лето 68, 3-3, р.
12
12:00
Авети, ТВ театар, р.
13:44
Мој лични печат – Миша Блам, р.
13:49
Војна академија, 8-16, р.
12
14:40
Комшије, 15-25, р.
12
15:24
Мој лични печат – Раша Тодосијевић, р.
15:28
Прваци света, 11-12, р.
12
16:13
Мој лични печат – Мирјана Карановић, р.
16:17
Непобедиво срце, 5-15, р.
12
17:13
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
17:18
Варљиво лето 68, 3-3, р.
12
19:38
Мој лични печат – Раде Владић
19:42
Војна академија, 9-16
12
20:36
Комшије, 16-25
12
21:23
Непобедиво срце, 6-15
12
23:55
Мој лични печат - Вук Рашовић
00:00
Бизарно, ТВ театар, р.
01:38
Мој лични печат – Раде Владић, р.
01:42
Војна академија, 9-16, р.
12
02:33
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
02:36
Комшије, 16-25, р.
12
03:23
Непобедиво срце, 6-15, р.
12
04:16
Буре барута, р.
12
05:55
Мој лични печат - Вук Рашовић, р.