РТС Драма: Програмска шема - среда, 22. мај 2019

06:00
Звер на месецу, ТВ театар, р.
07:50
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
07:55
Војна академија, 2-16, р.
12
08:47
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
08:52
Комшије, 9-25, р.
12
09:42
Прваци света, 6-12, р.
12
10:29
Мој лични печат – Славимир Стојановић, р.
10:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10, р.
12
11:29
Други век – Гордан Михић, р.
12:00
Звер на месецу, ТВ театар, р.
13:50
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
13:55
Војна академија, 2-16, р.
12
14:47
Мој лични печат – Маја Лалић, р.
14:52
Комшије, 9-25, р.
12
15:42
Прваци света, 6-12, р.
12
16:29
Мој лични печат – Славимир Стојановић, р.
16:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10, р.
12
17:29
Други век – Гордан Михић, р.
18:00
Генерална проба самоубиства, ТВ театар
19:53
Мој лични печат – Горанка Матић
19:57
Војна академија, 3-16
12
20:48
Комшије, 10-25
12
21:38
Мој лични печат – Биља Крстић
21:42
Прваци света, 7-12
12
22:27
Мој лични печат – Борут Вилд
00:00
Генерална проба самоубиства, ТВ театар, р.
01:53
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
01:57
Војна академија, 3-16, р.
12
02:48
Комшије, 10-25, р.
12
03:38
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
03:42
Прваци света, 7-12, р.
12
04:27
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
04:30
Непобедиво срце, 1-15, р.
12
05:24
Други век – Никита Михалков, р.