РТС Драма: Програмска шема - недеља, 24. феб 2019

06:00
Војна академија, 26. трећи циклус, р.
12
06:55
Војна академија, 27. трећи циклус, р.
12
07:50
Војна академија, 28. трећи циклус, р.
12
08:45
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
08:49
Непобедиво срце, 8-15, р.
12
09:44
Непобедиво срце, 9-15, р.
12
10:40
Чизмаши, 5-12, р.
12
11:32
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
11:35
Сумњива лица, 39-44, р.
12
12:00
Војна академија, 26. трећи циклус, р.
12
12:55
Војна академија, 27. трећи циклус, р.
12
13:50
Војна академија, 28. трећи циклус, р.
12
14:45
Мој лични печат – Борут Вилд, р.
14:49
Непобедиво срце, 8-15, р.
12
15:44
Непобедиво срце, 9-15, р.
12
16:40
Чизмаши, 5-12, р.
12
17:32
Мој лични печат – Биља Крстић, р.
17:35
Сумњива лица, 39-44, р.
12
18:00
Војна академија, 29. трећи циклус
12
18:54
Војна академија, 30. трећи циклус
12
19:45
Мој лични печат – Ивица Клеменц
19:50
Непобедиво срце, 10-15
12
20:47
Непобедиво срце, 11-15
12
21:42
Мој лични печат – Љубица Бељански
21:47
Чизмаши, 7-12
12
22:39
Чизмаши, 8-12
12
23:30
Мој лични печат – Јован Ћирилов
23:35
Сумњива лица, 40-44
12
00:00
Војна академија, 29. трећи циклус, р.
12
00:54
Војна академија, 30. трећи циклус, р.
12
01:45
Мој лични печат – Ивица Клеменц, р.
01:50
Непобедиво срце, 10-15, р.
12
02:47
Непобедиво срце, 11-15, р.
12
03:42
Мој лични печат – Љубица Бељански, р.
03:47
Чизмаши, 7-12, р.
12
04:39
Чизмаши, 8-12, р.
12
05:30
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
05:35
Сумњива лица, 40-44, р.
12