РТС Драма: Програмска шема - субота, 23. нов 2019

06:00
Карпо Година: Рам за неколико слика ,р.
07:00
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
07:04
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
07:38
Војна академија, 24. еп. Друга сезона ,р.
08:32
Комшије, 4. еп. ,р.
12
09:15
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
09:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10 ,р.
12
10:15
Боље од бекства, филм ,р.
12
12:00
Карпо Година: Рам за неколико слика ,р.
13:00
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
13:04
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
13:38
Војна академија, 24. еп. Друга сезона ,р.
14:32
Комшије, 4. еп. ,р.
12
15:15
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
15:19
Јагодићи, Опроштајни валцер, 3-10 ,р.
12
16:15
Боље од бекства, филм ,р.
12
18:00
Војна академија, 20. еп. Друга сезона
18:51
Војна академија, 21. еп. Друга сезона
19:39
Војна академија, 22. еп. Дрига сезона
20:29
Мој лични печат – Никола Кусовац
20:33
Нешто лепо, 19. еп.
12
20:40
Јагодићи, 11-12
12
21:34
Јагодићи, 12-12
12
22:35
Нешто лепо, 20.еп.
12
22:42
Отворена врата, 1-34
12
23:17
Отворена врата, 2-34
12
23:52
Нешто лепо, 1. еп.
12
00:00
Војна академија, 20. еп. Друга сезона ,р.
00:51
Војна академија, 21. еп. Друга сезона ,р.
01:39
Војна академија, 22. еп. Дрига сезона ,р.
02:29
Мој лични печат – Никола Кусовац ,р.
02:33
Нешто лепо, 19. еп. ,р.
12
02:40
Јагодићи, 11-12 ,р.
12
03:34
Јагодићи, 12-12 ,р.
12
04:30
Мој лични печат – Славимир Стојановић ,р.
04:35
Нешто лепо, 20.еп. ,р.
12
04:42
Отворена врата, 1-34 ,р.
12
05:17
Отворена врата, 2-34 ,р.
12
05:52
Нешто лепо, 1. еп. ,р.
12