РТС Драма: Програмска шема - среда, 20. нов 2019

06:00
Сумњива лица, 38-42 ,р.
12
06:25
Сумњива лица, 39-42 ,р.
12
06:50
Мој лични печат – Милован Витезовић ,р.
06:55
Војна академија, 21. еп. Друга сезона ,р.
07:43
Нешто лепо, 17. еп. ,р.
12
07:50
Комшије, 1. еп. ,р.
12
08:40
Нешто лепо, 18. еп. ,р.
12
08:47
Чизмаши, 2-12 ,р.
12
09:42
Јагодићи, 12-12 ,р.
12
10:38
Други век – Милена Дравић ,р.
12:00
Сумњива лица, 38-42 ,р.
12
12:25
Сумњива лица, 39-42 ,р.
12
12:50
Мој лични печат – Милован Витезовић ,р.
12:55
Војна академија, 21. еп. Друга сезона ,р.
13:43
Нешто лепо, 17. еп. ,р.
12
13:50
Комшије, 1. еп. ,р.
12
14:40
Нешто лепо, 18. еп. ,р.
12
14:47
Чизмаши, 2-12 ,р.
12
15:42
Јагодићи, 12-12 ,р.
12
16:38
Други век – Милена Дравић ,р.
18:00
Сумњива лица, 40-42
12
18:25
Сумњива лица, 41-42
12
18:50
Сумњива лица, 42-42
12
19:16
Мој лични печат – Коста Богдановић
19:21
Војна академија, 22. еп. Друга сезона
20:11
Мој лични печат – Југослав Влаховић
20:15
Комшије, 2. еп.
12
20:59
Чизмаши, 3-12
12
21:54
Мој лични печат – Коста Бунушевац
00:00
Сумњива лица, 40-42 ,р.
12
00:25
Сумњива лица, 41-42 ,р.
12
00:50
Сумњива лица, 42-42 ,р.
12
01:16
Мој лични печат – Коста Богдановић ,Р.
01:21
Војна академија, 22. еп. Друга сезона ,Р.
02:11
Мој лични печат – Југослав Влаховић ,Р.
02:15
Комшије, 2. еп. ,р.
12
02:59
Чизмаши, 3-12 ,р.
12
03:54
Мој лични печат – Коста Бунушевац ,Р.
03:58
Јагодићи, Опроштајни валцер, 1-10 ,Р.
12
04:52
Други век – Зоран Симјановић ,р.