РТС Драма: Програмска шема - субота, 02. нов 2019

06:00
Портрети: Мистерија Mакавејев ,р.
07:02
Мој лични печат – Даница Максимовић ,р.
07:07
Сумњива лица, 8-42 ,р.
12
07:31
Сумњива лица, 9-42 ,р.
12
07:58
Сумњива лица, 10-42 ,р.
12
08:23
Сумњива лица, 11-42 ,р.
12
08:49
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
08:56
Војна академија, 9. еп. Прва сезона ,р.
09:46
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић ,р.
09:50
Казнени простор, 8-13 прва сезона ,р.
12
10:24
Мој лични печат – Чедомир Васић ,р.
10:28
Точкови, филм ,р.
12
12:00
Портрети: Мистерија Mакавејев ,р.
13:02
Мој лични печат – Даница Максимовић ,р.
13:07
Сумњива лица, 8-42 ,р.
12
13:31
Сумњива лица, 9-42 ,р.
12
13:58
Сумњива лица, 10-42 ,р.
12
14:23
Сумњива лица, 11-42 ,р.
12
14:49
Нешто лепо, 12. еп. ,р.
12
14:56
Војна академија, 9. еп. Прва сезона ,р.
15:46
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић ,р.
15:50
Казнени простор, 8-13 прва сезона ,р.
12
16:24
Мој лични печат – Чедомир Васић ,р.
16:28
Точкови, филм ,р.
12
18:00
Војна академија, 5. еп. Прва сезона
18:51
Војна академија, 6. еп. Прва сезона
19:42
Војна академија, 7. еп. Прва сезона
20:33
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц
20:38
Нешто лепо, 15. еп.
21:37
Непобедиво срце, 14-15
22:29
Непобедиво срце, 15-15
23:24
Мој лични печат – Гиле Оргазам
23:28
Нешто лепо, 16. еп.
23:35
Сумњива лица, 8-42
00:00
Војна академија, 5. еп. Прва сезона ,р.
00:51
Војна академија, 6. еп. Прва сезона ,р.
01:42
Војна академија, 7. еп. Прва сезона ,р.
02:33
Мој лични печат – Ашхен Атаљанц ,р.
02:38
Нешто лепо, 15. еп. ,р.
02:45
Непобедиво срце, 13-15 ,р.
03:37
Непобедиво срце, 14-15 ,р.
04:29
Непобедиво срце, 15-15 ,р.
05:24
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
05:28
Нешто лепо, 16. еп. ,р.
05:35
Сумњива лица, 8-42 ,р.