РТС Драма: Програмска шема - петак, 11. окт 2019

06:00
Скоро сасвим обична прича, филм ,р.
12
07:21
Нешто лепо, 4. еп. ,р.
12
07:30
Сумњива лица, 17-44 ,р.
12
07:55
Сумњива лица, 18-44 ,р.
12
08:21
Прваци света, 8-12 ,р.
12
09:08
Мирис кише на Балкану, 4-14 ,р.
12
09:58
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
10:02
Сироти мали хрчки 2010, дводелни филм ,р.
12
12:00
Скоро сасвим обична прича, филм ,р.
12
13:21
Нешто лепо, 4. еп. ,р.
12
13:30
Сумњива лица, 17-44 ,р.
12
13:55
Сумњива лица, 18-44 ,р.
12
14:21
Прваци света, 8-12 ,р.
12
15:08
Мирис кише на Балкану, 4-14 ,р.
12
15:58
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
16:02
Сироти мали хрчки 2010, дводелни филм ,р.
12
19:02
Мој лични печат – Предраг Ејдус
19:07
Сумњива лица, 19-44
12
19:32
Сумњива лица, 20-44
12
19:58
Мирис кише на Балкану, 5-14
12
20:49
Нешто лепо, 4. еп.
12
20:57
Непобедиво срце, 4-15
12
21:53
Нешто лепо, 3. еп.
12
00:00
Мистерија Макавејев, ТВ фељтон ,р.
01:02
Мој лични печат – Предраг Ејдус ,р.
01:07
Сумњива лица, 19-44 ,р.
12
01:32
Сумњива лица, 20-44 ,р.
12
01:58
Мирис кише на Балкану, 5-14 ,р.
12
02:49
Нешто лепо, 4. еп. ,р.
12
02:57
Непобедиво срце, 4-15 ,р.
12
03:53
Нешто лепо, 3. еп. ,р.
12
04:02
Санта Мариа дела салуте, филм ,р.
12