РТС Драма: Програмска шема - понедељак, 04. феб 2019

06:00
Војна академија, 14-16, р.
12
06:50
Војна академија, 15-16, р.
12
07:39
Нешто лепо, 14. еп., р.
12
07:46
Мој лични печат – Божидар Мандић, р.
07:51
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10, р.
12
08:46
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
09:39
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10, р.
12
10:36
Нешто лепо, 5. еп., р.
12
10:44
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
10:49
Ко је код Које, 8-12, р.
12
11:54
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
12:00
Војна академија, 14-16, р.
12
12:50
Војна академија, 15-16, р.
12
13:39
Нешто лепо, 14. еп., р.
12
13:46
Мој лични печат – Божидар Мандић, р.
13:51
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10, р.
12
14:46
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
15:39
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10, р.
12
16:36
Нешто лепо, 5. еп., р.
12
16:44
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
16:49
Ко је код Које, 8-12, р.
12
17:54
Мој лични печат – Даница Максимовић, р.
18:00
Лична историја, Добрица Ћосић, ТВ театар
19:20
Мој лични печат – Чедомир Васић
19:25
Сумњива лица, 11-44
12
19:50
Сумњива лица, 12-44
12
20:19
Војна академија, 16-16
12
21:24
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић
21:28
Ко је код Које, 10-12
12
22:24
Мој лични печат – Душан Ковачевић EXIT
22:28
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10
12
23:23
Други век – Андреј Звјагињцев
00:00
Лична историја, Добрица Ћосић, ТВ театар, р.
01:20
Мој лични печат – Чедомир Васић, р.
01:25
Сумњива лица, 11-44, р.
12
01:50
Сумњива лица, 12-44, р.
12
02:19
Војна академија, 16-16, р.
12
03:24
Мој лични печат – Ђакон Ненад Илић, р.
03:28
Ко је код Које, 10-12, р.
12
04:24
Мој лични печат – Душан Ковачевић EXIT, р.
04:28
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10, р.
12
05:23
Други век – Андреј Звјагињцев, р.