РТС Драма: Програмска шема - недеља, 03. мај 2020

06:00
Поред мене, мјузикл ,р.
06:49
Војна академија, 48. еп. Четврти циклус ,р.
12
07:39
Нешто лепо, 19. еп. ,р.
12
07:46
Моја генерација Z, 5-44 ,р.
12
08:11
Моја генерација Z, 6-44 ,р.
12
08:36
Нешто лепо, 20. еп. ,р.
12
08:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
09:35
Деца радости, ТВ театар ,р.
12:00
Поред мене, мјузикл ,р.
12:49
Војна академија, 48. еп. Четврти циклус ,р.
12
13:39
Нешто лепо, 19. еп. ,р.
12
13:46
Моја генерација Z, 5-44 ,р.
12
14:11
Моја генерација Z, 6-44 ,р.
12
14:36
Нешто лепо, 20. еп. ,р.
12
14:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
15:35
Деца радости, ТВ театар ,р.
18:00
Отворена врата, 27-34
12
18:40
Отворена врата, 28-34
12
19:22
Отворена врата, 29-34
12
20:03
Отворена врата, 30-34
12
20:38
Оно као љубав, 19-20
12
21:19
Оно као љубав, 20-20
12
22:02
Мој лични печат – Раде Владић
00:00
Отворена врата, 27-34 ,р.
12
00:40
Отворена врата, 28-34 ,р.
12
01:22
Отворена врата, 29-34 ,р.
12
02:03
Отворена врата, 30-34 ,р.
12
02:38
Оно као љубав, 19-20 ,р.
12
03:19
Оно као љубав, 20-20 ,р.
12
04:02
Мој лични печат – Раде Владић ,р.
04:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
05:00
Јагодићи, Опроштајни валцер, 2-10 ,р.
12