РТС Драма: Програмска шема - недеља, 03. мар 2019

06:00
Војна академија, 31. трећи циклус, р.
12
06:53
Војна академија, 32. трећи циклус, р.
12
07:47
Војна академија, 33. трећи циклус, р.
12
08:42
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
08:46
Непобедиво срце, 12-15, р.
12
09:40
Непобедиво срце, 13-15, р.
12
10:32
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
10:36
Чизмаши, 9-12, р.
12
11:30
Мој лични печат – Предраг Митић, р.
11:35
Сумњива лица, 5-42, р.
12
12:00
Војна академија, 31. трећи циклус, р.
12
12:53
Војна академија, 32. трећи циклус, р.
12
13:47
Војна академија, 33. трећи циклус, р.
12
14:42
Мој лични печат – Нада Павловић, р.
14:46
Непобедиво срце, 12-15, р.
12
15:40
Непобедиво срце, 13-15, р.
12
16:32
Мој лични печат – Пеђа Исус, р.
16:36
Чизмаши, 9-12, р.
12
17:30
Мој лични печат – Предраг Митић, р.
17:35
Сумњива лица, 5-42, р.
12
18:00
Војна академија, 34. трећи циклус
12
18:55
Војна академија, 35. трећи циклус
12
19:48
Мој лични печат – Соња Вукићевић
19:52
Непобедиво срце, 14-14
12
20:45
Непобедиво срце, 15-15
12
21:40
Чизмаши, 11-12
12
22:36
Чизмаши, 12-12
12
23:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић
23:35
Сумњива лица, 6-42
12
00:00
Војна академија, 34. трећи циклус, р.
12
00:55
Војна академија, 35. трећи циклус, р.
12
01:48
Мој лични печат – Соња Вукићевић, р.
01:52
Непобедиво срце, 14-14, р.
12
02:45
Непобедиво срце, 15-15, р.
12
03:40
Чизмаши, 11-12, р.
12
04:36
Чизмаши, 12-12, р.
12
05:31
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
05:35
Сумњива лица, 6-42, р.
12