РТС Драма: Програмска шема - субота, 18. јул 2020

06:00
Моја генерација Z, 18-44 ,р.
12
06:25
Моја генерација Z, 19-44 ,р.
12
06:50
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
06:54
Убице мог оца, 5-10 ,р.
12
07:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
08:44
Велика драма, ТВ театар ,р.
12:00
Моја генерација Z, 18-44 ,р.
12
12:25
Моја генерација Z, 19-44 ,р.
12
12:50
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
12:54
Убице мог оца, 5-10 ,р.
12
13:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
14:44
Велика драма, ТВ театар ,р.
18:00
Одумирање, 1-4
12
18:42
Одумирање, 2-4
12
22:11
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10
12
23:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10
12
00:00
Одумирање, 1-4 ,р.
12
00:42
Одумирање, 2-4 ,р.
12
01:23
Убице мог оца, 1-10 ,р.
12
02:21
Убице мог оца, 2-10 ,р.
12
03:17
Убице мог оца, 3-10 ,р.
12
04:11
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
05:06
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12