РТС Драма: Програмска шема - уторак, 14. јул 2020

06:00
Моја генерација Z, 7-44 ,р.
12
06:25
Моја генерација Z, 8-44 ,р.
12
06:50
Моја генерација Z, 9-44 ,р.
12
07:15
Војна академија, 49. еп. Четврти циклус ,р.
12
08:03
Убице мог оца, 1-10 ,р.
12
09:01
Одумирање 1-4 ,р.
12
09:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
10:38
Други век – Милена Дравић ,р.
12:00
Моја генерација Z, 7-44 ,р.
12
12:25
Моја генерација Z, 8-44 ,р.
12
12:50
Моја генерација Z, 9-44 ,р.
12
13:15
Војна академија, 49. еп. Четврти циклус ,р.
12
14:03
Убице мог оца, 1-10 ,р.
12
15:01
Одумирање 1-4 ,р.
12
15:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 6-10 ,р.
12
16:38
Други век – Милена Дравић ,р.
18:00
Моја генерација Z, 10-44
12
18:26
Моја генерација Z, 11-44
12
18:51
Моја генерација Z, 12-44
12
19:16
Војна академија, 50. еп. Четврти циклус
12
21:41
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10
12
22:34
Мој лични печат – Борут Вилд
00:00
Моја генерација Z, 10-44 ,Р.
12
00:26
Моја генерација Z, 11-44 ,Р.
12
00:51
Моја генерација Z, 12-44 ,р.
12
01:16
Војна академија, 50. еп. Четврти циклус ,р.
12
02:04
Убице мог оца, 2-10 ,р.
12
03:00
Одумирање, 2-4 ,р.
12
03:41
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10 ,р.
12
04:34
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
04:37
Други век – Славко Штимац ,р.
05:21
Други век – Олег Новковић ,р.