РТС Драма: Програмска шема - петак, 21. јан 2022

06:00
Случај породице Бошковић, 25. и 26. спојене ,р.
12
06:49
Пси лају ветар носи, 8-11 ,р.
12
07:43
Војна академија, 56. еп. ,р.
12
08:32
Адвокадо, 18-20 ,р.
12
09:05
Јужни ветар, 9-14 ,р.
12
10:04
Краљ Петар Први, 4-10 ,р.
12
10:56
Бинички, ТВ филм ,р.
12
12:00
Случај породице Бошковић, 25. и 26. спојене ,р.
12
12:49
Пси лају ветар носи, 8-11 ,р.
12
13:43
Војна академија, 56. еп. ,р.
12
14:32
Адвокадо, 18-20 ,р.
12
15:05
Јужни ветар, 9-14 ,р.
12
16:04
Краљ Петар Први, 4-10 ,р.
12
16:56
Бинички, ТВ филм ,р.
12
00:00
Случај породице Бошковић, 27. и 28. спојене ,р.
12
00:47
Пси лају ветар носи, 9-11 друга сезона ,р.
12
01:45
Војна академија, 57. еп. ,р.
12
02:34
Мој лични печат – Раша Попов ,р.
02:38
Адвокадо, 19-20 ,р.
12
03:15
Јужни ветар, 10-14 ,р.
12
04:10
Тито и ја, филм ,р.
12