РТС Драма: Програмска шема - субота, 30. нов 2019

06:00
Данило Киш: Успомене, сећања ,р.
07:03
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
07:07
Отворена врата, 10-34 ,р.
12
07:43
Војна академија, 29. еп. Трећа сезона ,р.
08:37
Комшије, 9. еп. ,р.
12
09:27
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
09:31
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
10:28
Дневник увреда, филм ,р.
12
12:00
Данило Киш: Успомене, сећања ,р.
13:03
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
13:07
Отворена врата, 10-34 ,р.
12
13:43
Војна академија, 29. еп. Трећа сезона ,р.
14:37
Комшије, 9. еп. ,р.
12
15:27
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
15:31
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10 ,р.
12
16:28
Дневник увреда, филм ,р.
12
18:00
Војна академија, 25. еп. Трећа сезона
18:55
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона
19:50
Војна академија, 27. еп. Трећа сезона
20:45
Мој лични печат – Јован Матић
22:35
Мој лични печат – Неле Карајлић
22:40
Нешто лепо, 5. еп.
12
22:48
Отворена врата, 7-34
12
23:22
Отворена врата, 8-34
12
00:00
Војна академија, 25. еп. Трећа сезона ,р.
00:55
Војна академија, 26. еп. Трећа сезона ,р.
01:50
Војна академија, 27. еп. Трећа сезона ,р.
02:45
Мој лични печат – Јован Матић ,р.
02:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 4-10 ,р.
12
03:43
Јагодићи, Опроштајни валцер, 5-10 ,р.
12
04:35
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
04:40
Нешто лепо, 5. еп. ,р.
12
04:48
Отворена врата, 7-34 ,р.
12
05:22
Отворена врата, 8-34 ,р.
12