РТС Драма: Програмска шема - недеља, 08. дец 2019

08:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
09:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
10:33
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
11:20
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
14:42
Јагодићи, Опроштајни валцер, 9-10 ,р.
12
15:35
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
16:33
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
17:20
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
22:33
Отворена врата, 17-34
12
23:15
Отворена врата, 18-34
12
01:54
Санта Мариа дела салуте, 1-11 ,р.
12
02:48
Санта Мариа дела салуте, 2-11 ,р.
12
03:40
Санта Мариа дела салуте, 3-11 ,р.
12
04:33
Отворена врата, 17-34 ,р.
12
05:15
Отворена врата, 18-34 ,р.
12