РТС Драма: Програмска шема - среда, 04. дец 2019

06:00
Отворена врата, 13-34 ,р.
12
06:44
Отворена врата, 14-34 ,р.
12
08:31
Комшије, 11. еп. ,р.
12
09:27
Чизмаши, 10-12 ,р.
12
10:21
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
12:00
Отворена врата, 13-34 ,р.
12
12:44
Отворена врата, 14-34 ,р.
12
14:31
Комшије, 11. еп. ,р.
12
15:27
Чизмаши, 10-12 ,р.
12
16:21
Јагодићи, Опроштајни валцер, 10-10 ,р.
12
18:00
Отворена врата, 15-34
12
18:47
Отворена врата, 16-34
12
00:00
Отворена врата, 15-34 ,р.
12
00:47
Отворена врата, 16-34 ,р.
12
02:33
Комшије, 12. еп. ,р.
12
03:30
Чизмаши, 11-12 ,р.
12
04:31
Санта Мариа дела салуте, 1-11 ,р.
12