РТС Драма: Програмска шема - уторак, 27. авг 2019

06:00
Џил и Џон, ТВ театар ,р.
07:36
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
07:40
Отворена врата, 31-34 ,р.
12
08:16
Улица липа, 28. еп. Трећи циклус ,р.
12
09:08
Мој лични печат – Миша Блам ,р.
09:13
Монтевидео, бог те видео, 1-8 ,р.
12
10:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
11:30
Други век – Предраг Перишић ,р.
12:00
Џил и Џон, ТВ театар ,р.
13:36
Мој лични печат – Неле Карајлић ,р.
13:40
Отворена врата, 31-34 ,р.
12
14:16
Улица липа, 28. еп. Трећи циклус ,р.
12
15:08
Мој лични печат – Миша Блам ,р.
15:13
Монтевидео, бог те видео, 1-8 ,р.
12
16:34
Јагодићи, Опроштајни валцер, 1-10 ,р.
12
17:30
Други век – Предраг Перишић ,р.
19:40
Раша Тодосијевић
19:45
Отворена врата, 32-34
12
21:20
Мој лични печат – Веселин Грозданић
21:25
Монтевидео, бог те видео, 2-8
12
22:16
Мој лични печат – Ђиле Марковић
22:22
Јагодићи, Опроштајни валцер, 2-10
12
00:00
Богојављенска ноћ, ТВ театар ,р.
01:40
Раша Тодосијевић ,р.
01:45
Отворена врата, 32-34 ,р.
12
02:26
Улица липа, 29. еп. Трећи циклус ,р.
12
03:20
Мој лични печат – Веселин Грозданић ,р.
03:25
Монтевидео, бог те видео, 2-8 ,р.
12
04:16
Мој лични печат – Ђиле Марковић ,р.
04:22
Јагодићи, Опроштајни валцер, 2-10 ,р.
12
05:22
Други век – Олег Новковић ,р.