РТС Драма: Програмска шема - субота, 22. јан 2022

06:00
Случај породице Бошковић, 27. и 28. спојене ,р.
12
06:47
Пси лају ветар нпси, 9-11 друга сезона ,р.
12
07:45
Војна академија, 57. еп. ,р.
12
08:34
Мој лични печат – Раша Попов ,р.
08:38
Адвокадо, 19-20 ,р.
12
09:15
Јужни ветар, 10-14 ,р.
12
10:07
Мој лични печат – Југослав Влаховић ,р.
10:10
Тито и ја, филм ,р.
12
12:00
Случај породице Бошковић, 27. и 28. спојене ,р.
12
12:47
Пси лају ветар нпси, 9-11 друга сезона ,р.
12
13:45
Војна академија, 57. еп. ,р.
12
14:34
Мој лични печат – Раша Попов ,р.
14:38
Адвокадо, 19-20 ,р.
12
15:15
Јужни ветар, 10-14 ,р.
12
16:10
Тито и ја, филм ,р.
12
00:00
Случај породице Бошковић, 19. и 20. спојене ,р.
12
00:47
Случај породице Бошковић, 21. и 22. спојене ,р.
12
01:35
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
01:39
Мој лични печат – Коста Богдановић ,р.
01:43
Војна академија, 53. еп. ,р.
12
02:31
Војна академија, 54. еп. ,р.
12
03:19
Војна академија, 55. еп. ,р.
12
04:07
Мој лични печат – Југослав Влаховић ,р.
04:11
Краљ Петар Први, 1-10 ,р.
12
05:03
Краљ Петар Први, 2-10 ,р.
12
05:55
Мој лични печат – Славимир Стојановић ,р.