РТС Драма: Програмска шема - среда, 03. апр 2019

06:00
Хипермнезија, ТВ театар, р.
07:30
Мој лични печат – Исидора Жебељан, р.
07:35
Позориште у кући, 7-26, р.
12
08:08
Позориште у кући, 8-26, р.
12
08:45
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
08:50
Отворена врата, 22-34, р.
12
09:33
Нешто лепо, 13. еп., р.
12
09:40
Прваци света, 2-12, р.
12
10:27
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
10:33
Цват липе на Балкану, 6-13, р.
12
11:30
Други век – Срђан Карановић, р.
12:00
Хипермнезија, ТВ театар, р.
13:30
Мој лични печат – Исидора Жебељан, р.
13:35
Позориште у кући, 7-26, р.
12
14:08
Позориште у кући, 8-26, р.
12
14:45
Мој лични печат – Коста Богдановић, р.
14:50
Отворена врата, 22-34, р.
12
15:33
Нешто лепо, 13. еп., р.
12
15:40
Прваци света, 2-12, р.
12
16:27
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
16:33
Цват липе на Балкану, 6-13, р.
12
17:30
Други век – Срђан Карановић, р.
18:00
Каролина Нојбер, ТВ театар
19:45
Мој лични печат – Горанка Матић
19:49
Позориште у кући, 9-26
12
20:22
Позориште у кући, 10-26
12
20:57
Отворена врата, 23-34
12
21:42
Мој лични печат – Јован Ћирилов
21:46
Прваци света, 3-12
12
22:34
Мој лични печат – Марко Сомборац
22:38
Цват липе на Балкану, 7-13
12
23:32
Други век – Бранка Чеперац
00:00
Каролина Нојбер, ТВ театар, р.
01:45
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
01:49
Позориште у кући, 9-26, р.
12
02:22
Позориште у кући, 10-26, р.
12
02:57
Отворена врата, 23-34, р.
12
03:42
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
03:46
Прваци света, 3-12, р.
12
04:34
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
04:38
Цват липе на Балкану, 7-13, р.
12
05:32
Други век – Бранка Чеперац, р.