РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 08. окт 2020

06:00
Комшије, 8-25 ,р.
12
06:44
Отворена врата, 23-34 ,р.
12
07:28
Отворена врата, 24-34 ,р.
12
08:15
Војна академија, 23. еп. ,р.
12
09:07
Бисер Бојане, 1-4 ,р.
12
09:49
Мирис кише на Балкану, 2-14 ,р.
12
10:40
ТВ театар – Мандрагола ,р.
12:00
Комшије, 8-25 ,р.
12
12:44
Отворена врата, 23-34 ,р.
12
13:28
Отворена врата, 24-34 ,р.
12
14:15
Војна академија, 23. еп. ,р.
12
15:07
Бисер Бојане, 1-4 ,р.
12
15:49
Мирис кише на Балкану, 2-14 ,р.
12
16:40
ТВ театар – Мандрагола ,р.
18:51
Отворена врата, 25-34
12
19:30
Отворена врата, 26-34
12
20:07
Војна академија, 24. еп.
12
00:00
Комшије, 9-25 ,р.
12
00:51
Отворена врата, 25-34 ,р.
12
01:30
Отворена врата, 26-34 ,р.
12
02:07
Војна академија, 24. еп. ,р.
12
03:01
Бисер Бојане, 2-4 ,р.
12
03:46
Мирис кише на Балкану, 3-14 ,р.
12
04:37
Коцкар, филм ,р.
12