РТС 3: Програмска шема - петак, 01. јан 2021

06:40
На веслу прича: Како се може
06:55
Великани музичке сцене: Базелски камерни оркестар, 1. део
08:01
Каори Ито, р.
09:05
Бунт, р.
09:40
На веслу прича: Како се може, р.
10:00
Студио 6: Оперски соаре, р.
11:00
Л.В. Бетовен: Симфонија бр. 1 и бр.2, р.
12:10
Џез концерт: Три даме-Ела, Били и Сара, р.
13:55
Великани музичке сцене: Базелски камерни оркестар, 1. део, р.
15:00
Милијарде, 5-36
12
22:35
12
00:41
Лос Бандо , р.
12
02:15
Симфонија Одисеја, р.
04:15
Космичка музика, р.