РТС 3: Програмска шема - недеља, 02. јан 2022

08:01
Hali Gali Mocumentary - Музичка атракција, р.
08:55
Дени Грисет и Биг бенд РТС-а, р.
10:15
Три дана у Киброну, р.
12
12:10
Ђакомо Пучини: Тоска, опера, р.
14:19
Срећни принц, р.
12
00:02
Дамијен Жале: Проклизавање, балет р.
00:50
Гала концерт: Велики Јохан Штраус, 2.део
01:45
Гитар арт фестивал: Роман Вјазовски
02:20
Ана Карењина, балет
03:50
Европа концерт из Берлина 2020, р.
05:20
Лајонел Хемптон и његови златни џезери, р.