РТС 3: Програмска шема - среда, 22. јан 2020

06:05
100 година од рођења Ф. Фелинија: Дангубе, р.
12
12:30
Фелини: Ја сам велики лажов, р.
12
13:50
100 година од рођења Ф. Фелинија: Дангубе, р.
12