РТС 3: Програмска шема - уторак, 27. авг 2019

06:07
ТВ лица: Дадо Топић, р.
06:54
Пут свиле, 5-6, р.
08:05
Струдио 6: ИТ, р.
09:13
33 одговора: Масонски неспоразум, 6-7, р.
09:45
Митологије београдских фасада: Амор амора, р.
10:00
На веслу прича: Иштван Беседеш, р.
10:16
Како се калио човек: Бранислав Трифуновић, 1-8, р.
10:47
19. Гитар арт фестивал: Дулсе Понтес, р.
12:15
Моравска Србија: Престони град, 4-7, р.
12:47
Изворни фолклор и џез Лале Ковачева, р.
13:35
Амбијенти, 1-24, р.
14:07
ТВ лица: Дадо Топић, р.
14:54
Пут свиле, 5-6, р.
17:59
Шкорпија, 9-94
12
19:17
Yu grupa, 1. део
22:23
Сам
12
00:05
Колибри-класика, р.
00:51
Bad Copy: Љубав и пиво, р.
01:41
На веслу прича: Ана Терек, р.
01:54
Културни центар
02:50
Архитектура: Индустријска архитектура 11. арондисмана, 13-16, р.
03:17
Yu grupa, 1. део, р.
04:14
Остави све и читај: Егон Савин, р.
04:42
Путинови сведоци, р.