РТС 3: Програмска шема - четвртак, 22. авг 2019

06:22
Подземни свет, р.
12
06:58
Прва љубав , р.
12
08:05
СО Бенсо: Ноте пријатељства, 2. део, р.
08:46
Љубичице - Концерт из студија Крокодил, р.
09:42
На веслу прича: Сухомеђа, р.
10:15
Културни центар, р.
11:07
Архитектура: Куће париски архитеката, р.
11:38
Инујаша, 9-26, р.
12:09
Ноћ музике 2018: Кармина Бурана, р.
13:21
Мајстор и Маргарита, 8-10, р.
12
14:22
Подземни свет, р.
12
14:58
Прва љубав , р.
12
16:05
Бунт рок фестивал
17:19
Љубавна прича, 9-9
12
18:28
Шкорпија, 6-94
12
19:52
Београдска филхармонија: Циклус концерата за авантуристе, 1. део
00:05
Бунт рок фестивал, р.
00:53
Архитектура данас: Сањин Грбић, 12-15, р.
01:19
Љубавна прича, 9-9 , р.
12
02:17
На веслу прича: Радивој Шајтинац, р.
02:28
Културни центар
03:22
Архитектура: Еколошка архитектура у Паризу, 7-16, р.
03:52
Београдска филхармонија: Циклус концерата за авантуристе, 1. део, р.
04:42
Историја науке: Владимир Јакшић, р.
04:55
Дмитриј Шостакович: Симфонија бр.7, р.