РТС 3: Програмска шема - среда, 21. авг 2019

06:13
Само љубавници опстају , р.
12
08:05
21. Панчевачки џез фестивал: Кристоф Бачо Триад, р.
09:12
Минилинија, р.
09:52
На веслу прича: Жељко Старчевић, р.
10:15
Културни центар, р.
11:15
Архитектура: Велики булевари Париза, 9-16, р.
11:45
СО Бенсо: Ноте пријатељства, 1. део, р.
12:18
Остави све и читај: Владета Јанковић, р.
12:49
Грозница Феранте, р.
12
14:13
Само љубавници опстају , р.
12
16:05
СО Бенсо: Ноте пријатељства, 2. део
18:15
Шкорпија, 5-94
12
19:38
Инујаша, 9-26
20:09
Ноћ музике 2018: Кармина Бурана
20:09
Ноћ музике 2018: Кармина Бурана
21:21
Мајстор и Маргарита, 8-10
12
00:05
СО Бенсо: Ноте пријатељства, 2. део, р.
00:46
Љубичице - Концерт из студија Крокодил, р.
01:42
На веслу прича: Сухомеђа, р.
02:15
Културни центар
03:07
Архитектура: Куће париски архитеката, р.
03:38
Инујаша, 9-26, р.
04:09
Ноћ музике 2018: Кармина Бурана, р.
05:21
Мајстор и Маргарита, 8-10, р.
12