РТС 3: Програмска шема - петак, 08. јан 2021

06:20
Солистички концерт Наташе Вељковић, 1. део
07:10
Европа кроз концерте, р.
08:01
Приче о дрвећу: С колена на колено, 2-10, р.
08:55
Аутопортрет: Миодраг Табачки, р.
09:45
Хор Обретенов: Божићни концерт, р.
10:45
Милијарде, 11-36, р.
12
11:50
Величанствени вртови: Парк Мускау, р.
12:20
Мале тајне великих слика: Одакле долазимо?Ко смо?Куда идемо?-Пол Гоген, р.
12:50
Славни композитори: Стопама Антонија Вивалдија, р.
13:45
Велика илузија: Година на филму, р.
14:20
Солистички концерт Наташе Вељковић, 1. део, р.
15:10
Европа кроз концерте, р.
16:45
Реј Донован, 10-12
12
19:00
Милијарде, 12-36
12
22:20
Са дна до врха
12
00:01
Павле Аксентијевић и група Запис, р.
00:45
Аутопортрет: Катарина Јовановић
01:40
Стефан Миленковић и Марко Хатлак: Танго Компас, 1. део, р.
02:16
Време је за елиту: Егон Савин, р.
03:05
Милијарде, 12-36, р.
12
04:05
Необични градови: Манила, 5-6, р.
05:00
52. Бемус: СО РТС-а и Јасминка Станчул, 1. део, р.
05:45
Мира Адања Полак: Ексклузивно-Миленини снови, р.