РТС 3: Програмска шема - недеља, 03. јан 2021

06:30
Марија Антоанета, балет, р.
08:10
Минилинија, р.
08:50
Париска опера: 350 година, р.
10:25
После љубави , р.
12
12:05
Концерт: Земља Грува, р.
13:25
Марија Антоанета, балет, р.
15:00
Милијарде, 7-36
16:01
Студио 6: Биг бенд РТС-а
23:05
Месо, 7-9
12
00:01
Студио 6: Биг бенд РТС-а, р.
01:00
Ноје, балет, р.
02:15
Наследнице , р.
12
04:00
Фигарова женидба, р.