РТС 3: Програмска шема - уторак, 26. јан 2021

06:25
ТВ лица: Богдан Богдановић, р.
07:10
Балкан: Балкан и велике силе, 12-14, р.
08:00
Математика за VI разред основне школе
08:35
Српски језик за VI разред основне школе
09:10
Физика за VI разред основне школе
09:45
Математикa за VII разред основне школе
10:20
Српски језик за VII разред основне школе
10:55
Биологија за VII разред основне школе
11:30
Математика за VIII разред основне школе
12:05
Српски језик за VIII разред основне школе
12:40
Биологија за VIII разред основне школе
14:00
I разред средње школе
15:10
II разред средње школе
16:20
III разред средње школе
17:30
IV разред средње школе
18:40
Њушкало, 1-8
12
20:10
Милијарде, 30-36
12
00:37
Акустични Лачни Франц, 1. део
01:20
Аутопортрет: Зоран Христић
02:05
Концерт СО РТС-а: Светска премијера
02:50
Милијарде, 30-36, р.
12
03:50
Историја брејкденса: Сторм, европска школа, р.
04:20
Фотодокументи портфолио: Бранимир Карановић, 3-6, р.
04:49
Звучни таласи , р.
12